Geoffrey Barre begint straks aan zijn vierde seizoen als coach bij tweedeprovincialer VV Emelgem-Kachtem.
Volledig scherm
Geoffrey Barre begint straks aan zijn vierde seizoen als coach bij tweedeprovincialer VV Emelgem-Kachtem. © VDB

Geoffrey Barre (Emelgem-Kachtem) ziet kern flink wijzigen: “Genoeg kwaliteit om op termijn stabiele tweedeprovincialer te worden”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BHet seizoen in tweede provinciale werd voor nieuwkomer VV Emelgem-Kachtem, door het vroegtijdig stopzetten van de competitie eentje van korte duur. Uitkijken dus naar een nieuw en hopelijk volledige competitie vanaf september. Met coach Geoffrey Barre blikken we vooruit.

 1. LVL-coach Julien Van De Vyver is ondanks finaleverlies toch fier op zijn ploeg: “Asterix was niet te pakken”
  Volleybal Liga A

  LVL-coach Julien Van De Vyver is ondanks finalever­lies toch fier op zijn ploeg: “Asterix was niet te pakken”

  Ladies Volley Limburg heeft niet kunnen stunten in de titelfinale. De Limburgse volleybalvrouwen botsten op een subliem Asterix. LVL kon op geen enkel moment de uittredende en nieuwe kampioen uit evenwicht brengen. “Asterix is de verdiende kampioen”, vertelde coach Julien Van De Vyver die zijn dochter Jutta de titel zag pakken. “Jammer voor ons, maar ik kan niet anders dan heel tevreden en fier te zijn. We zijn de tweede ploeg van het land.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Ives Dreesen begint volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrainer bij Stokkem-Dilsen: “Ik wou opnieuw het gras ruiken”
  Voetbal Derde provinciale

  Ives Dreesen begint volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrai­ner bij Stok­kem-Dil­sen: “Ik wou opnieuw het gras ruiken”

  Ives Dreesen is een manusje van alles bij ‘de mandenvlechters’. Voor hij twee jaar geleden trainer werd, doorliep hij haast alle geledingen van de club. Hij trainde de U6jes, maar was ook twee jaar voorzitter. Hij kent de club als geen ander. “Vorig seizoen gooiden we het roer om en kozen we voor een volledig nieuwe aanpak. “Met een jonge en gemotiveerde groep mikken we volgend seizoen op een eindrondeticket”, zegt Dreesen.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"