De Gentse triatleten Filip Sheridan, Heidi Wouters, Isabel Geerdardyn en Pieter Sacré komen aan de start van het WK Ironman in Hawaï.
Volledig scherm
De Gentse triatleten Filip Sheridan, Heidi Wouters, Isabel Geerdardyn en Pieter Sacré komen aan de start van het WK Ironman in Hawaï. © RV

Gentse triatlonclub 3Kant stuurt vier atleten naar het WK Ironman in Hawaï: “Finishen is een uitdaging”

TriatlonMorgen gaat het WK Ironman van start in Hawaï. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de wedstrijd opgesplitst over twee wedstrijddagen. De vrouwen en een paar mannencategorieën beginnen donderdag al aan hun uitdaging. Aanstaande zaterdag is het dan de beurt aan het merendeel van de mannen. Het Gentse triatlonteam 3Kant stuurt dit jaar maar liefst vier atleten naar de andere kant van de wereld. In totaal komen er 164 landgenoten aan de start op het WK.

  1. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
    Futsal eerste nationale

    Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

    Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.