AA Gent-doelman Sinan Bolat: “Standard heeft twee kansen gehad, waaruit het evenveel keer scoorde. Het was een kopie van de vorige wedstrijd, die we hier speelden.”
Volledig scherm
AA Gent-doelman Sinan Bolat: “Standard heeft twee kansen gehad, waaruit het evenveel keer scoorde. Het was een kopie van de vorige wedstrijd, die we hier speelden.” © Photo News

Gent-doelman Bolat zag verlies met lede ogen aan: “Of ik penalty’s kan trappen?”

VOETBAL 1AAA Gent zag de kansen op Europees voetbal een serieuze knauw krijgen door de nederlaag bij Standard. De Buffalo’s misten in Luik kans na kans, met als triest dieptepunt de gemiste strafschop van Vadis Odjidja. Het enige voordeel was dat KV Mechelen een dag later ervoor kon zorgen dat KV Oostende niet nóg meer uitliep. Sinan Bolat zag het vanuit z'n doel met lede ogen aan.

  1. Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”
    voetbal eerste ronde beker van belgië

    Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”

    Racing Mechelen kwam in zijn eerste oefenwedstrijden telkens niet goed uit de kleedkamer, maar voor de eerste officiële opdracht van het seizoen was het wel bij de les. Nog voor halfweg in de eerste helft voetbalden de troepen van Dave De Herdt, opnieuw in de dug-out na zijn preventieve quarantaine, een 0-2-voorsprong bij mekaar in het bekerduel bij FC Schaerbeek en legden zo de basis voor een rustige avond en de uiteindelijke kwalificatie, 1-4 werd het.