Janne Geers (rechts) in duel met Alixe Bosteels (midden). Uitblinkster Gwyneth Vanaenrode (links) kijkt toe.
Volledig scherm
Janne Geers (rechts) in duel met Alixe Bosteels (midden). Uitblinkster Gwyneth Vanaenrode (links) kijkt toe. © Geert De Rycke

Genk Ladies flitsen met Gwyneth Vanaenrode richting PO1: “We hebben de situatie helemaal omgekeerd”

VrouwenvoetbalMet een doelpunt van Kelsey Geraedts graaide KRC Genk Ladies een uiterst belangrijke driepunter mee uit Gent. De Genkies pakken hiermee hun vierde overwinning op rij en wippen over concurrent AA Gent naar de vijfde plaats in de rangschikking. Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft de Genkse ploeg haar lot voor een plaats in PO1 helemaal in eigen handen. “Deze voorsprong mogen we niet meer weggeven”, genoot uitblinkster Gwyneth Vanaenrode na afloop.

  1. JFT Engineering behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder
    autosport

    JFT Enginee­ring behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder

    De start van het nationale raceseizoen op Circuit Zolder met de Belcar Sprint Cup en het Belcar Endurance Championship is achter de rug. Op 14 en 15 mei vond op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, dat ook zijn 40ste verjaardag vierde. Op het programma stond niet alleen de opener van het Belgische uithoudingskampioenschap, maar ook de eerste sprintraces van de Belcar Sprint Cup en die trakteerden de toeschouwers ook op heel wat spektakel. JFT Engineering behaalde met de snelle Renault Clio RS niet alleen een zege en een derde plaats in het sprintkampioenschap, maar won bovendien in de klasse TB van het Belcar Endurance Championship.