Djovkar Doudaev moet mee de lijnen uitzetten in de verdediging van Pepingen-Halle.
Volledig scherm
Djovkar Doudaev moet mee de lijnen uitzetten in de verdediging van Pepingen-Halle. © Geert Tresignie

Gemotiveerde Djovkar Doudaev maakt indruk bij Pepingen-Halle: “Verre afstand is geen probleem”

Voetbal Tweede nationale BPepingen-Halle zal er volgend seizoen toch wel wat anders uitzien. De kern werd gezuiverd en de sfeer in de kleedkamer lijkt positief te zijn. De samenwerking met RWDM werpt haar vruchten af. Enkele jonge Brusselse talenten kunnen bij de fusieploeg ervaring opdoen. De achttienjarige Djovkar Doudaev is een van hen.

 1. Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboogblessure naar het ziekenhuis gevoerd
  voetbal derde nationale B

  Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboog­bles­su­re naar het ziekenhuis gevoerd

  Met twee mooie goals zette spits Henry Odutayo zijn team op weg naar een derde overwinning en de leidersplaats. Toch eindigde de wedstrijd voor Odutayo op een anticlimax. De Termienspeler viel halfweg de tweede helft ongelukkig op zijn elleboog en werd met de ziekenwagen afgevoerd. De wedstrijd lag twintig minuten stil. Termien won uiteindelijk verdiend met 3-1. Ondertussen wacht de club angstig af hoeveel weken het zijn spits zal moeten missen.
 1. Jordan Lomba en KVC Houtvenne blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Betekom: “Te laat wakker geschoten”
  voetbal derde nationale B

  Jordan Lomba en KVC Houtvenne blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Betekom: “Te laat wakker geschoten”

  KVC Houtvenne geraakte het voorbije weekend niet voorbij Betekom (1-1) en liet zo de kans liggen om samen met Geel en Termien op kop van de rangschikking te blijven. Geen man overboord echter voor het vernieuwde team van coach Ruben Corstjens, dat na vier matchen nog altijd ongeslagen is en met acht op twaalf best wel van een geslaagde start kan spreken.