Laurent Lemoine (l.) heeft het aan de stok met enkele spelers van AA Gent.
Volledig scherm
Laurent Lemoine (l.) heeft het aan de stok met enkele spelers van AA Gent. © Photo News

Gemengde gevoelens bij Laurent Lemoine en Lommel SK na gelijkspel op Lierse Kempenzonen: “Ik wil vooral het positieve onthouden”

voetbal 1BGemengde gevoelens bij al wat Lommel SK heet na de halve nederlaag tegen Lierse Kempenzonen. Groen-wit controleerde doorlopend het gebeuren, maar moest andermaal ontgoocheld naar af. “Een punt was dan ook niet het verhoopte loon naar werken”, aldus verdediger Laurent Lemoine (23).

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”
  INDOORHOCKEY

  Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

  Antwerp-speelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.