Bedenkelijke gezichten bij coach Audry Frankart en zijn assistent Geert Van Den Berge (r) na het vierde verlies op rij voor Michelbeke. De roodhemden staan nu troosteloos laatste in het klassement met nul punten.
Volledig scherm
Bedenkelijke gezichten bij coach Audry Frankart en zijn assistent Geert Van Den Berge (r) na het vierde verlies op rij voor Michelbeke. De roodhemden staan nu troosteloos laatste in het klassement met nul punten. © Geert De Rycke

Geert Van Den Berge (T2) met S.Michelbeke pijnlijk onderuit (3-0) bij rode lantaarn Tchalou: “Nooit verwacht”

Volleybal Liga ADé belangrijkste wedstrijd van de heenronde is voor Saturnus Michelbeke op een grote desillusie uitgedraaid. De roodhemden gingen pijnlijk onderuit tegen rode lantaarn Tchalou. Michelbeke kreeg een droge 3-0 op het bord tegen de Walen, die tot voor gisteren nog maar één set konden winnen. Steeds meer donkere wolken pakken zich samen boven de Michelbeekse sporthal Averbo.

 1. Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswedstrijd: “Wetteren moet de dupe worden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswed­strijd: “Wetteren moet de dupe worden”

  Na de verrassende eerste seizoensnederlaag van vorige week op het veld van Harelbeke geeft leider Ninove zaterdagavond staartploeg Wetteren partij. Op papier een haalbare kaart voor de troepen van coach Haydock. Het als voorlaatste gerangschikte Wetteren kon immers de voorbije 6 wedstrijden enkel tegen rode lantaarn Ronse winnen. Op De Kloppers azen ze bovendien heel sterk op revanche na de eerste competitienederlaag van het seizoen.
 2. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.
 1. Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rijders
  AUTOSPORT

  Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rij­ders

  Eigenlijk was de racescène dit weekend voor Nicolas Baert niet een met sneeuw bedekt skioord in de Franse Alpen, maar wel de Zuid-Afrikaanse omloop van Kyalami. Echter, de finale van de Intercontinental GT Challenge werd begin deze week om de bekende redenen naar 4 en 5 februari 2022 verplaatst en dus kwam er voor Nicolas Baert een weekend vrij, een weekend dat meteen de start van een nieuwe competitie zal betekenen.
 2. ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

  Op de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.