Bedenkelijke gezichten bij coach Audry Frankart en zijn assistent Geert Van Den Berge (r) na het vierde verlies op rij voor Michelbeke. De roodhemden staan nu troosteloos laatste in het klassement met nul punten.
Volledig scherm
Bedenkelijke gezichten bij coach Audry Frankart en zijn assistent Geert Van Den Berge (r) na het vierde verlies op rij voor Michelbeke. De roodhemden staan nu troosteloos laatste in het klassement met nul punten. © Geert De Rycke

Geert Van Den Berge (T2) met S.Michelbeke pijnlijk onderuit (3-0) bij rode lantaarn Tchalou: “Nooit verwacht”

Volleybal Liga ADé belangrijkste wedstrijd van de heenronde is voor Saturnus Michelbeke op een grote desillusie uitgedraaid. De roodhemden gingen pijnlijk onderuit tegen rode lantaarn Tchalou. Michelbeke kreeg een droge 3-0 op het bord tegen de Walen, die tot voor gisteren nog maar één set konden winnen. Steeds meer donkere wolken pakken zich samen boven de Michelbeekse sporthal Averbo.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Fel verzwakt Lyra-Lierse houdt een punt thuis tegen jong KV Mechelen: “Toch overheerst teleurstelling”
  voetbal 2NB

  Fel verzwakt Ly­ra-Lier­se houdt een punt thuis tegen jong KV Mechelen: “Toch overheerst teleurstel­ling”

  Een fel verzwakt Lyra-Lierse moest zondagnamiddag de wei in tegen jong KV Mechelen. Vooraf was al zeker dat Van Goylen geschorst aan de kant moest blijven, op donderdag kwamen daar met Vets en Adesanya ook twee zieken bij, en tot overmaat van ramp moest ook Lambreghts nog verstek geven om dezelfde reden, dit na een test voorafgaand aan de wedstrijd. Gelukkig was er wel dat ultieme wapen, dat van Lyra-Lierses efficiëntie voor doel. Twee kansen, twee doelpunten, getekend Matthias Nys.
 3. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.