Ellen Van Dijk begint op woensdag 13 juli in Utrecht, in eigen regio, als topfavoriete aan de achtste Baloise Ladies Tour.
Volledig scherm
Ellen Van Dijk begint op woensdag 13 juli in Utrecht, in eigen regio, als topfavoriete aan de achtste Baloise Ladies Tour. © Photo News

Geert Stevens over achtste Baloise Ladies Tour: “Er komt zeker weer een grote naam op onze erelijst”

wielrennenEllen Van Dijk (35) begint op woensdag 13 juli als topfavoriete aan de achtste editie van de Baloise Ladies Tour. Omdat de tijdrit van 15,6 km in Knokke-Heist voor de Nederlandse wereldkampioene tegen de klok gesneden koek is.

 1. Ridwane M’Barki (FCV Dender) na vlotte bekerwinst tegen RFC Wetteren: “Competitieduel op RWDM wordt andere koek”
  voetbal challenger pro league

  Ridwane M’Barki (FCV Dender) na vlotte bekerwinst tegen RFC Wetteren: “Competi­tie­du­el op RWDM wordt andere koek”

  FCV Dender moest het gaspedaal niet eens diep induwen om tweedenationaler Wetteren met ruim verschil (4-0) uit de beker te kieperen. Er was een glansrol voor M’Barki weggelegd. De spits, die tegen Lommel op de bank begon, scoorde en gaf twee assists. “Ik kreeg een signaal van coach Van Acker en was geprikkeld.” De coach van Dender staat tegen RWD Molenbeek voor een moeilijke keuze, want ook Rajsel pikte bij zijn invalbeurt een doelpuntje mee.
 2. Arne Baers promoveert naar het Tormans Cyclo Cross Team: “Tonen wat ik waard ben”
  Veldrijden

  Arne Baers promoveert naar het Tormans Cyclo Cross Team: “Tonen wat ik waard ben”

  Arne Baers heeft zijn verwachte promotie te pakken. De Palenaar rijdt vanaf volgende maand in de kleuren van het Tormans Cyclo Cross Team en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux. Voor Baers is het niet enkel een verwachte stap voorwaarts, maar ook een verdiende promotie. “Ik ben heel blij met deze kans. Ik ben aan mijn derde seizoen bij de beloften toe en klaar om me te tonen. En te laten zien wat ik waard ben”, klinkt het.