Geert Seys was tien jaar keepertrainer bij Eendracht Wervik.
Volledig scherm
Geert Seys was tien jaar keepertrainer bij Eendracht Wervik. © VDB

Geert Seys (Eendracht Wervik) stopt na 25 jaar als keeperstrainer: “Dat ‘moeten’ zal er nu niet meer bij zijn”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEKomend seizoen zal David Stael de nieuwe keeperstrainer bij eersteprovincialer Eendracht Wervik zijn. Hij volgt Geert Seys (58). De werknemer bij Picanol Ieper was bij diverse clubs 25 jaar aan de slag keeperstrainer en stopt nu volledig. “Het vuur is wat weg, de goesting ook”, zegt de Menenaar.

 1. Jan Petralia wil West-Vlaamse eer hooghouden in Ieper: “Als ik start, is het altijd om te winnen”
  DUATLON

  Jan Petralia wil West-Vlaam­se eer hooghouden in Ieper: “Als ik start, is het altijd om te winnen”

  In Ieper staat zondag de tweede manche van de Lotte Duatlon Series op de agenda. Een kleine tweehonderd duatleten komen er aan de start. Bij de vrouwen zijn alle ogen gericht op de recent naar Oostkamp verhuisde Waaslandse Lotte Claes en Maurine Ricour. Jan Petralia zal er op zijn beurt alles aan doen om de West-Vlaamse eer hoog te houden, maar bij de mannen is de tegenstand een pak steviger met namen als Guust De Smul en de broertjes De Smet.
 2. Vanessa Sterckendries wil op het BK hamerslingeren haar olympische selectie waarmaken: “Uiteraard kijk ik uit naar deze wedstrijd in mijn achtertuin”
  ATLETIEK BK

  Vanessa Stercken­dries wil op het BK hamerslin­ge­ren haar olympische selectie waarmaken: “Uiteraard kijk ik uit naar deze wedstrijd in mijn achtertuin”

  Net als vorig jaar zal het BK hamerslingeren doorgaan in Kessel-Lo. In principe geldt ook voor deze discipline de jaarlijkse switch tussen de Vlaamse en Waalse federatie, maar die laatste slaagde er niet in een organisator te vinden. Dan maar langs Vlaamse kant proberen en DCLA ging snel akkoord. Vanessa Sterckendries uit Herent, maar aangesloten bij OEH, was daarmee best tevreden.