Een fiere Geert Cool, voorzitter van Winkel Sport, kijkt uit naar het bekerduel in een uitverkocht Ter Schueren.
Volledig scherm
Een fiere Geert Cool, voorzitter van Winkel Sport, kijkt uit naar het bekerduel in een uitverkocht Ter Schueren. © VDB

Geert Cool (Winkel Sport): “Bekermatch tegen RC Genk wordt voor iedereen een voetbalfestijn”

voetbal beker van BelgiëWoensdag 27 oktober wordt een hoogdag in de clubgeschiedenis van eerstenationaler Winkel Sport. De ploeg van coach Jeffry Verhoeven wist zich ten koste van buur en rivaal Mandel United te plaatsen voor de zestiende finales van de beker van België en krijgt woensdagavond niemand minder dan bekerhouder RC Genk over de vloer. Ter Schueren is alvast uitverkocht. 

  1. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
    voetbal derde nationale B

    Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

    Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.