Hoogledenaar Geert Cool is naast hoofdsponsor nu ook voorzitter van Winkel Sport.
Volledig scherm
Hoogledenaar Geert Cool is naast hoofdsponsor nu ook voorzitter van Winkel Sport. © VDB

Geert Cool is de nieuwe voorzitter van Winkel Sport: “Een vaste waarde worden in eerste nationale”

VOETBAL EERSTE NATIONALEBij Winkel Sport, dat zaterdagavond naar Dessel Sport trekt, werd deze week een voorzitterswissel doorgevoerd. Geert Cool (70), al jarenlang hoofdsponsor en sterke man bij de club, volgt Carlos Vanderhelst op als preses van de eerstenationaler. 

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?