Geert Broeckaert is reeds een viertal seizoenen aan de slag bij SV Rumbeke.
Volledig scherm
Geert Broeckaert is reeds een viertal seizoenen aan de slag bij SV Rumbeke. © VDB

Geert Broeckaert (SV Rumbeke): “Zaterdagavond interessante bekertest tegen reeksgenoot Boezinge”

voetbal eerste provincialeDit weekend staat de eerste ronde van de Beker van België op het programma en daarin neemt eersteprovincialer SV Rumbeke het zaterdagavond op tegen reeksgenoot Sassport Boezinge. Coach Geert Broeckaert is ondertussen al een viertal seizoenen actief als T1 van het Rumbeekse fanionelftal.

 1. Arno Verschueren (Lommel SK): “Dodelijke efficiëntie bij RWDM brengt ons naar de top drie”

  Arno Verschue­ren (Lommel SK): “Dodelijke efficiën­tie bij RWDM brengt ons naar de top drie”

  Lommel SK is de laatste weken sterk op dreef. Na de knappe thuisoverwinning tegen Lierse Kempenzonen gingen de Noord-Limburgers nu ook bij RWDM met de drie punten aan de haal. De Brusselaars leden hun derde opeenvolgende nederlaag en zakken weg in de rangschikking. Een dodelijk efficiënt Lommel SK rukt op naar de derde plaats. Een glansrol was weggelegd voor de 24-jarige Arno Verschueren, acteur van het tweede doelpunt.
 2. Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”

  LS Merendree en FC Poesele werden in tweede provinciale A als potentiële revelaties getipt. En voorlopig lossen zij ook de verwachtingen in. Merendree kwam met een 6 op 9 aardig uit de startblokken, Poesele parkeerde zich vorige week na een 7 op 9 op de derde plaats. Daniel Ternest nodigde ex-ploegmaat Robin Dossche - nu aan de slag bij FC Poesele - uit voor wat hulp bij de verbouwingen. Wij vroegen hem of hij wat wijzer werd over de te verwachten aanpak van FC Poesele in de derby van komend weekend.