Aaron Dockx reed net als de meeste andere junioren in Ruddervoorde zijn laatste cross van dit coronaseizoen.
Volledig scherm
Aaron Dockx reed net als de meeste andere junioren in Ruddervoorde zijn laatste cross van dit coronaseizoen. © VDB

Geen WK veldrijden voor Aaron Dockx: “Vreemd dat beloften wel om wereldtitel mogen strijden”

Een opdoffer! Zo omschrijft eerstejaarsjunior Aaron Dockx de afgelasting van het wereldkampioenschap veldrijden voor U19. De UCI maakte dat nieuws vrijdagvoormiddag bekend. In Oostende zijn er op 30 en 31 augustus enkel WK’s voor elites en beloften.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Cracco en Vermeulen tevreden na Finse Arctic Rally: “Ons erg goed geamuseerd en ook heel wat progressie gemaakt in de sneeuw”
  AUTOSPORT

  Cracco en Vermeulen tevreden na Finse Arctic Rally: “Ons erg goed geamuseerd en ook heel wat progressie gemaakt in de sneeuw”

  Terwijl Martijn Wydaeghe in Lapland Thierry Neuville naar het podium navigeerde, beleefden twee andere West-Vlamingen veel dieper in het klassement de rally van hun leven. Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen maakten aan het stuur van hun Skoda Fabia R5 een jongensdroom waar en stonden zondag aan de finish van de Arctic Rally Finland, de tweede manche van het WK en de enige echte sneeuwrally van het seizoen.
 1. Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”
  Play

  Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”

 2. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"