Karsten Wuyts geraakte op zijn thuisclub Diest tot in de finale, maar moest de toernooizege aan Alexander Gilisen laten.
Volledig scherm
Karsten Wuyts geraakte op zijn thuisclub Diest tot in de finale, maar moest de toernooizege aan Alexander Gilisen laten. © MGD

Geen tweede sterrenzege voor Karsten Wuyts: “Jammer, omdat het voor eigen publiek was”

TennisVoor de derde keer in de laatste vier edities stond de 25-jarige Karsten Wuyts in de finale van het sterrentoernooi op zijn thuisclub Diest. Tot een tweede titel kwam het echter niet. Wuyts, die begin deze maand nog zeer stevig uitpakte op het toernooi van Yachting Hasselt, verslikte zich in de boomlange Alexander Gilisen.

 1. Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”
  hockey gouden stick

  Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”

  Voor de 19-jarige Arno Van Dessel is 2022 een jaar om in te kaderen. De middenvelder van Herakles veroverde zijn eerste caps bij de Red Lions, oogstte veel lof met zijn prestaties én won zondagavond de Gouden Stick als Rising Star van de ION Hockey League. “Het gaat snel, maar ik blijf met beide voeten op de grond. Er zijn immers nog wel wat werkpunten”, aldus een nuchtere Van Dessel.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.