Karsten Wuyts geraakte op zijn thuisclub Diest tot in de finale, maar moest de toernooizege aan Alexander Gilisen laten.
Volledig scherm
Karsten Wuyts geraakte op zijn thuisclub Diest tot in de finale, maar moest de toernooizege aan Alexander Gilisen laten. © MGD

Geen tweede sterrenzege voor Karsten Wuyts: “Jammer, omdat het voor eigen publiek was”

TennisVoor de derde keer in de laatste vier edities stond de 25-jarige Karsten Wuyts in de finale van het sterrentoernooi op zijn thuisclub Diest. Tot een tweede titel kwam het echter niet. Wuyts, die begin deze maand nog zeer stevig uitpakte op het toernooi van Yachting Hasselt, verslikte zich in de boomlange Alexander Gilisen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”

  Met vier op zes doet Alken het merkelijk beter dan vorig seizoen, toen ze na vijf wedstrijden nog geen enkel punt telden. Trainer Kevin Baerts kan dan ook niet anders dan tevreden zijn over zijn team. Zaterdagavond komt Eendracht Maasmechelen op bezoek. De Alkense trainer wil de goede resultaten bevestigd zien en mikt op een zege. “Koen Vanhelden was hier nog niet lang geleden trainer. Het zal niet moeilijk zijn om mijn spelers te motiveren”, aldus Kevin Baets.