Max Kouguere probeert thuisspeler Nikola Popovic het scoren te beletten. Jere Vucica kijkt toe.
Volledig scherm
Max Kouguere probeert thuisspeler Nikola Popovic het scoren te beletten. Jere Vucica kijkt toe. © Geert De Rycke

Geen tweede opeenvolgende overwinning voor Phoenix Brussels tegen Okapi Aalst (78-62)

Basketbal BNXT-LeaguePhoenix Brussels is er dit weekend niet in geslaagd om de knappe overwinning in Luik een verlengstuk te geven. Eén quarter speelde de ploeg behoorlijk mee in het Forum, maar een gemotiveerde thuisploeg zette daarna een tandje bij. Het resulteerde finaal in een 78-62-nederlaag. De Brusselaars blijven daardoor hangen op een gedeelde laatste plaats. 

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.