Bart Tribout was sinds de oprichting van Home Solution verbonden aan de ploeg.
Volledig scherm
Bart Tribout was sinds de oprichting van Home Solution verbonden aan de ploeg. © RV

Geen Ronde Tour du Sahel voor Bart Tribout: “Korte ritten wogen niet op tegen verre verplaatsingen”

Wielrennen elites z/cAlles was in kannen en kruiken om eind januari af te reizen naar Mauretanië. In dat West-Afrikaanse land zou Bart Tribout (40) de Tour du Sahel rijden met een samengestelde Vlaamse ploeg. Op het laatste moment werd alsnog verrassend van dat plan afgestapt. Bij het inkijken van het roadbook van deze vijfdaagse bleek geen enkele rit de kaap van honderd kilometer te halen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”

  Na vele jaren moet Vorselaar straks afscheid nemen van eerste provinciale. Na een moeilijk seizoen, dat doorweven werd met verschillende tegenslagen, kon men in de Riemenstraat niet voor een stunt zorgen. In de slotfase van de competitie heeft de kalendermaker Vorselaar nog opgezadeld met enkele serieuze uitdagingen.
  Vorselaar, Geel, Kasterlee, Lille, Herentals