VC Oudegem krijgt met het Russische topteam uit Ekatarinaburg een bijzonder moeilijke opdracht in de achtste finales van de CEV Cup.
Volledig scherm
VC Oudegem krijgt met het Russische topteam uit Ekatarinaburg een bijzonder moeilijke opdracht in de achtste finales van de CEV Cup. © Geert De Rycke

Geen Europees volleybal in de sporthal van Dendermonde wegens forfait van Santorini: “Alleen uitgaven, geen inkomsten”

volleybal cev cupDe volleybalclub van Santorini geeft forfait voor de terugwedstrijd van de CEV Cup tegen VC Oudegem. Er bleken een aantal speelsters besmet met - je raadt het wel - corona. Het bestuur van de Oost-Vlaamse club had reeds bergen werk verzet om de topploeg uit Griekenland te ontvangen in de sporthal van Sint-Gillis Dendermonde. Donderdag valt een avondje topvolleybal weg voor speelsters, bestuur en supporters.

 1. KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  Nu het overlegcomité pas weer groen licht gaf om de voetbalcompetitie te hervatten, maakt ook KVK Wellen zich op voor de herstart. Nadat een week geleden met 6-2 gewonnen werd van Zonhoven, trad het jonge team van coach Maxime Annys dit weekend aan op Bocholt. Spijts een 2-1-nederlaag lijkt het erop alsof de geelblauwe formatie klaar is voor de herstart. “Wij hebben voor aanvang van dit seizoen tot doel gesteld om rustig mee te draaien en die verwachting kan ingelost worden. Jammer dat we af en toe in al ons jeugdig enthousiasme de richtlijnen in de wind sloegen, maar al bij al kunnen we ons vinden in de prestaties voor nieuwjaar”, geeft de coach nog even mee.
 2. Yannick Glorieux na gelijkspel tegen Luxemburg: “De vermoeidheid begon door te wegen, maar belangrijkste is dat we deelnemen aan EK-kwalificatie”
  Handbal

  Yannick Glorieux na gelijkspel tegen Luxemburg: “De vermoeid­heid begon door te wegen, maar belangrijk­ste is dat we deelnemen aan EK-kwalifica­tie”

  In een lege Alverberg voor de return tegen Luxemburg speelden de Belgen 27-27 gelijk. De Red Wolves beleefden een moeizame avond en haalden niet hun niveau van de voorbije wedstrijden. De heenwedstrijd werd gewonnen in Luxemburg (26-32) en na dit gelijkspel mogen de Belgen deelnemen aan de kwalificatiecampagne van het EK 2024, die in het najaar van start gaat.