VC Oudegem krijgt met het Russische topteam uit Ekatarinaburg een bijzonder moeilijke opdracht in de achtste finales van de CEV Cup.
Volledig scherm
VC Oudegem krijgt met het Russische topteam uit Ekatarinaburg een bijzonder moeilijke opdracht in de achtste finales van de CEV Cup. © Geert De Rycke

Geen Europees volleybal in de sporthal van Dendermonde wegens forfait van Santorini: “Alleen uitgaven, geen inkomsten”

volleybal cev cupDe volleybalclub van Santorini geeft forfait voor de terugwedstrijd van de CEV Cup tegen VC Oudegem. Er bleken een aantal speelsters besmet met - je raadt het wel - corona. Het bestuur van de Oost-Vlaamse club had reeds bergen werk verzet om de topploeg uit Griekenland te ontvangen in de sporthal van Sint-Gillis Dendermonde. Donderdag valt een avondje topvolleybal weg voor speelsters, bestuur en supporters.

  1. Roeselare en coach Vanmedegael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”
    PREMIUM
    Lotto Volley League

    Roeselare en coach Vanmede­gael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”

    Het jarenlange verhaal met de dominantie van Roeselare en Maaseik - de anderen volgen op respectabele afstand - zal dit seizoen niet onderbroken worden. Tegen Caruur Gent, die drie mooie overwinningen na elkaar had laten noteren in de Champions Play-offs en daarvoor beloond werd met een knappe derde plaats, moest het team van coach Vanmedegael niet eens hard op het gaspedaal drukken om vlotjes met 3-0 te winnen.