Mathieu Coucke is ontgoocheld dat Kortrijk Spurs geen eersteklasser lootte in de zestiende finale van de Beker van België.
Volledig scherm
Mathieu Coucke is ontgoocheld dat Kortrijk Spurs geen eersteklasser lootte in de zestiende finale van de Beker van België. © VDB

Geen eersteklasser, wel bekerduel met Royal IV Brussels Two voor Kortrijk Spurs: “Winnen en daarna dan wel tegen een ploeg uit de hoogste afdeling”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËBij Kortrijk Spurs (Top Division One) keken ze er enorm naar uit om een eersteklasser te mogen ontvangen in de zestiende finales van de Beker van België. Draaide dat even anders uit. Met Royal IV Brussels Two staat Spurs dit weekend tegenover een ploeg, die een reeks lager actief is.

  1. Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwedstrijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”
    volleybal vrouwen

    Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwed­strijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”

    Twee weken geleden vochten VDK Gent en Saturnus Michelbeke een duel uit voor de Belgische competitie. Zaterdagavond ontmoeten de twee Oost-Vlaamse teams elkaar opnieuw in het kader van de beker van België. De competitiematch eindigde op het veld van Michelbeke op een 1-3 overwinning voor Gent. Dit weekend gaat de bekerwedstrijd door in de Edugo Arena. De winnaar lijkt reeds gekend, maar daar wil men bij Gent niets van weten.