Kapitein Thomas Cools (m.) en zijn ploegmaats zullen naar alle verwachting het seizoen gewoon uitdoen.
Volledig scherm
Kapitein Thomas Cools (m.) en zijn ploegmaats zullen naar alle verwachting het seizoen gewoon uitdoen. © Mpics

Geen algemeen forfait, Rapid Leest speelt het seizoen uit zoals gepland: “In schoonheid punt zetten achter dit verhaal”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALENa de aanpassing van de fusieplannen tussen Rapid Leest en Leest United met het oog op volgend seizoen rees afgelopen week plots de vraag of eersteprovincialer Rapid Leest deze jaargang nog uit zou doen. Het huidige en afscheidnemende Rapid-bestuur keek daarvoor onder meer naar huidig sportief manager Kris Slachmuylders die volgend seizoen deel gaat uitmaken van de sportieve werking bij het nieuwe VC Leest.

 1. Jan Goyens leidt Asse-Ternat naar winst in Mechelen: “Wiskundig staat het nog niet vast, maar we hebben een belangrijke stap gezet richting behoud”
  PREMIUM
  Basketbal Top Division 2A

  Jan Goyens leidt As­se-Ter­nat naar winst in Mechelen: “Wiskundig staat het nog niet vast, maar we hebben een belangrij­ke stap gezet richting behoud”

  Veel overschot had Asse-Ternat niet bij rode lantaarn Kangoeroes Mechelen, maar de 89-91-overwinning tegen de Maneblussers heeft wellicht verstrekkende gevolgen. Op vijf speeldagen van het einde van de competitie is de fusieploeg zo goed als zeker van een verlengd verblijf in Top Division 2. Bij winst volgend weekend tegen Aarschot is de redding een feit.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.