Jeroen Oprins (links) wordt ingeschakeld als co-commentator naast Alain Dardenne: “Niet echt mijn ding, maar wel een unieke ervaring”
Volledig scherm
Jeroen Oprins (links) wordt ingeschakeld als co-commentator naast Alain Dardenne: “Niet echt mijn ding, maar wel een unieke ervaring” © RV

Geblesseerde Jeroen Oprins (Lindemans Aalst) blijft niet bij de pakken zitten: job als schilder én transfer naar Antwerpen

VOLLEYBAL EuroMillions LeagueOmwille van een scheenbeenvliesontsteking kan Jeroen Oprins met Lindemans Aalst niet aantreden in de Challenge Final 4. De 26-jarige hoofdaanvaller blijft echter niet bij de pakken zitten. Recent ging hij aan de slag als schilder en met het oog op komend seizoen tekende hij een overeenkomst bij de ambitieuze eerstenationaler Antwerpen.

 1. Na de titel en de beker rijft Asterix Avo ook de prijzen van coach, rookie en speelster van het jaar binnen
  vrouwenvolleybal liga A

  Na de titel en de beker rijft Asterix Avo ook de prijzen van coach, rookie en speelster van het jaar binnen

  Zondag won Asterix Avo het Belgisch kampioenschap volleybal bij de vrouwen. In februari veroverde de Beverse club de beker. Al deze nationale prijzen werden maandag door Volley Vlaanderen bevestigd met trofeeën voor Kris Vansnick, als ‘coach of the year’, Britt Rampelberg als ‘rookie’ en tenslotte Silke Van Avermaet als ‘speelster van het jaar’. Tel daar nog ex-Asterix-speelsters Sarah Cools (Most Valuable Player) en Lise Van Hecke (Yellow Tiger of the Year) bij, dat maakt deze jaarlijkse verkiezing helemaal compleet.
 2. Alessio Castro-Montes is drijvende kracht achter Gentse monsterzege en play-off 2-ticket: “Heel tevreden met mijn doelpunten”
  Voetbal 1A

  Alessio Cas­tro-Mon­tes is drijvende kracht achter Gentse monsterze­ge en play-off 2-ticket: “Heel tevreden met mijn doelpunten”

  Play-off 2 is een feit voor AA Gent na een 2-7-overwinning bij Zulte Waregem. Alessio Castro-Montes scoorde twee keer en was een van de sleutelfiguren in de mooie overwinning voor de Buffalo’s. De Belgische vleugelverdediger was dan ook erg opgetogen met zijn twee doelpunten. “Ik ben heel tevreden met mijn doelpunten”, luidt het bij Castro-Montes.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"