Vreugde Lindemans Aalst en Robbe Van de Velde (6) na het binnenhalen van de eerste set. Toen bezoeker Martin Perin neerviel, sloeg de sfeer onmiddellijk om.
Volledig scherm
Vreugde Lindemans Aalst en Robbe Van de Velde (6) na het binnenhalen van de eerste set. Toen bezoeker Martin Perin neerviel, sloeg de sfeer onmiddellijk om. © Foto Beckx/RV

Galawedstrijd in mineur voor Lindemans Aalst na reanimatie van bezoeker Martin Perin op het terrein: “Volleybal is even bijzaak”

Volleybal EuroMillions LeagueLindemans Aalst won de eerste set van zijn galawedstrijd tegen Maaseik. De sfeer was gezellig en opgewekt, maar sloeg plots om toen bezoeker Martin Perin zonder aanwijsbare reden tegen de vlakte ging. De 19-jarige libero van de Red Dragons werd op het terrein met succes gereanimeerd na een hartstilstand.

 1. Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioenschappen”
  Veldrijden meisjes-junioren

  Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioen­schap­pen”

  Fleur Moors (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft haar eerste overwinning van het seizoen beet. De Bocholtse was de beste in de juniorencross in Kortrijk. Daarmee spoelt ze haar forfait voor het EK in Namen door. “Het heet toch wel even diep gezeten. Ik verwachtte veel van het Europees kampioenschap, de valpartij heet pijn gedaan. Letterlijk en figuurlijk”, vertelt Fleur Moors die de komende weken de cross en haar studies moet combineren.
 2. Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoende zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoen­de zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”

  Olsa Brakel heeft eindelijk nog eens een zege beet. Na de twee draws voor eigenlijk volk snakte geel-zwart naar winst op het veld van staartploeg Gullegem. Met onder meer twee doelpunten van Habbas en opnieuw een belangrijke treffer van yougster Van Eerstvelde trok Brakel aan het langste eind. Winst in de inhaalmatch van woensdag op Jong Cercle brengt Olsa zowaar naar een zesde plaats in het klassement.