Gaëtan Hendrickx begint zondagavond aan zijn tweede campagne bij SK Deinze en zag veel buitenlanders arriveren.
Volledig scherm
Gaëtan Hendrickx begint zondagavond aan zijn tweede campagne bij SK Deinze en zag veel buitenlanders arriveren. © Robby Verdickt

Gaëtan Hendrickx met SK Deinze naar het Lotto Park: “Pas na vijf speeldagen zullen we meer weten”

voetbal challenger pro leagueSK Deinze trekt zondagavond naar het Anderlechtse Lotto Park om op de eerste speeldag van het seizoen de beloften van paars-wit partij te geven. Voor beide ploegen een stap in het onbekende. Gaëtan Hendrickx is op z’n hoede.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar triatlondriedaagse in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”
  Triatlon

  Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar tri­atlondrie­daag­se in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”

  Een volledige triatlon gespreid over drie dagen. Dat was afgelopen weekend het concept van het Long Course Weekend Belgium in Nieuwpoort. Pamphiel Pareyn en Marie-Claire Willems toonden zich de beste Flandriens over 3,8 km zwemmen op vrijdag, de 177 km toertocht en 3 km competitie fietsen op zaterdag en de marathon op zondag. Voor Waregemnaar Pareyn is het al de tweede zege op rij in Nieuwpoort.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Joren Geudens en Cappellen treffen vicekampioen Union in beker, vanavond wacht RC Mechelen: “We willen als leider naar de topper tegen Belisia”
  voetbal tweede nationale B

  Joren Geudens en Cappellen treffen vicekampi­oen Union in beker, vanavond wacht RC Mechelen: “We willen als leider naar de topper tegen Belisia”

  Dinsdag werd geloot voor de zestiende finales van de beker van België en daarin werd Cappellen tegenover vicekampioen Union gezet. Een mooie beloning voor Joren Geudens en zijn ploegmaats die vanavond op bezoek gaan bij Racing Mechelen. Dat duel werd verplaatst omdat de Mechelaars afgelopen weekend nog hun bekerduel afwerkten op het veld van Lierse.