Steven Defour
Volledig scherm
Steven Defour © Photo News

Gaat Steven Defour aan de slag op jeugdacademie van KV Mechelen? “Hij zou een verrijking zijn”

KV MechelenWaar ligt de toekomst van Steven Defour (32)? De middenvelder hangt eind dit seizoen de schoenen aan de haak en zou daarna een rol bij de jeugd van KV Mechelen opnemen. “Ik hoop dat het in orde komt”, vertelt Head of Development Sven Swinnen.

0 reacties

 1. Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”
  VOETBAL 1A

  Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”

  KV Oostende heeft geen revanche kunnen pakken tegen AA Gent voor het verlies van vorige donderdag (2-1). In eigen huis ging het zondag met 0-4 onderuit. De match was in de eerste helft eigenlijk al gespeeld, toen tussen de 0-1 en 0-2 doelman Guillaume Hubert naar de kant moest met een directe rode kaart. “Onterecht, maar het mag geen excuus zijn", zucht Arthur Theate. Middenvelder Andrew Hjulsager, die werd gehuldigd als KVO-speler van het jaar, stelt het scherper.
 2. Nederlandse verdediger Joost van Aken (27) en David Hubert (33) eerste nieuwe gezichten bij Zulte Waregem
  VOETBAL 1A

  Nederland­se verdediger Joost van Aken (27) en David Hubert (33) eerste nieuwe gezichten bij Zulte Waregem

  Zulte Waregem staat voor een ingrijpende gedaanteverwisseling. Wanneer straks, op 9 juni, de trainingen op het oefencomplex van de Elindus Arena - zeg niet meer Regenboogstadion - worden hervat, zal trainer Francky Dury een pak nieuwe gezichten mogen begroeten. De eerste namen zijn inmiddels bekend: de Nederlander Joost van Aken en David Hubert worden mogelijke vervangers van Olivier Deschacht.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend