Halle-Gooik won vorig jaar de beker. Nog acht ploegen dringen om de landskampioen op te volgen.
Volledig scherm
Halle-Gooik won vorig jaar de beker. Nog acht ploegen dringen om de landskampioen op te volgen. © Photo News

FT Antwerpen-RSCA is clash in kwartfinale van Beker van België

FutsalMaandagmiddag werd er geloot voor de kwartfinale van de beker van België. Het duel tussen FT Antwerpen en RSCA wordt de absolute topaffiche. In principe gaan alle wedstrijden door op vrijdag 23 december. De kwartfinales worden in slechts één duel beslist, zodat verrassingen mogelijk zijn.

 1. Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisdebuut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”
  voetbal belgen in het buitenland

  Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisde­buut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”

  Cyril Ngonge stond maandagavond voor het eerst in de basis bij Verona in de wedstrijd tegen Lazio en hij bedankte voor dat vertrouwen met zijn eerste competitiedoelpunt in de Serie A. De 22-jarige Ukkelaar (ex-Club Brugge) maakte deze winter de overstap van FC Groningen nadat hij er op een zijspoor was geraakt omwille van extrasportieve redenen.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.