Fries Deschilder (26) is al jaren een vaste waarde bij eerstenationaler Winkel Sport.
Volledig scherm
Fries Deschilder (26) is al jaren een vaste waarde bij eerstenationaler Winkel Sport. © Winkel Sport / Marnik Vercaigne / RV

Fries Deschilder (Winkel Sport): “Na zes speeldagen nog altijd ongeslagen”

voetbal eerste nationaleDe hoogconjunctuur blijft aanhouden bij eerstenationaler Winkel Sport. Zondag werd er met 0-3 gewonnen op het veld van KVK Tienen zodat de formatie van coach Jeffry Verhoeven na zes speeldagen nog altijd ongeslagen blijft. Winkel Sport bekleedt met veertien punten de tweede plaats en trekt komende zaterdag naar leider Francs Borains, dat een puntje meer totaliseert.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Doelman Juliaan Laverge (Rupel Boom) kwam met de schrik (en 11 hechtingen) vrij na botsing: “De coach beslist, maar ik voel me speelklaar”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Juliaan Laverge (Rupel Boom) kwam met de schrik (en 11 hechtingen) vrij na botsing: “De coach beslist, maar ik voel me speelklaar”

  Juliaan Laverge kreeg vorig weekend voor het eerst sinds 18 september nog eens zijn kans in doel bij Rupel Boom nadat hij zijn plaats verloor aan Senne Vits. Lang duurde de terugkeer echter niet, want een kwartier ver in de wedstrijd tegen Winkel Sport kwam de 22-jarige Kortrijkzaan zwaar in botsing met tegenstander Dewaegemaeker en ploegmaat Vervoort. Die laatste liep daarbij een oogkasbreuk op, Laverge kwam er vanaf met ‘maar’ elf hechtingen. De 0-3-zege in Winkel maakte hij niet geheel bewust mee, maar komend weekend wil de goalie al te graag opnieuw deel uitmaken van basiself wanneer de Steenbakkers Jong Charleroi ontvangen.