Fries Deschilder aan de bal in het thuisduel met Francs Borains.
Volledig scherm
Fries Deschilder aan de bal in het thuisduel met Francs Borains. © VDB

Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

VOETBAL EERSTE NATIONALETegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.

  1. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
    voetbal derde nationale B

    Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

    Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.