Frederic Frans wordt door dokter en kinesist van het veld geholpen. De centrale verdediger is maandenlang buiten strijd.
Volledig scherm
Frederic Frans wordt door dokter en kinesist van het veld geholpen. De centrale verdediger is maandenlang buiten strijd. © Belga

Frederic Frans mocht ziekenhuis verlaten: maandenlange revalidatie voor Beerschotverdediger, puzzel- en rekenwerk voor Beerschotcoach

Voetbal 1AFrederic Frans heeft het ziekenhuis verlaten. De 32-jarige verdediger van Beerschot werd zondag geopereerd aan zijn afgescheurde (linker)achillespees en staat nu voor een maandenlange revalidatie. Beerschots trainer Javier Torrente staat dan weer voor puzzelwerk én moet zijn voetbalbelgen gaan tellen.

 1. Arne Baers is niet echt tevreden over vormpeil: “Nog op zoek naar goede ritme”
  Veldrijden

  Arne Baers is niet echt tevreden over vormpeil: “Nog op zoek naar goede ritme”

  Arne Baers (Acrog Tormans Balen) reed in de Superprestigecross in Boom als 41ste over de meet. Niet meteen een topresultaat en daar heeft de belofte uit Paal een verklaring voor. “Eigenlijk ben ik dit seizoen nog nooit echt goed geweest. De polsbreuk die ik vlak voor het seizoen opliep was een eerste opdoffer en daarna volgde nog een slechte reactie op de coronavaccinatie”, vertelt Baers die hoopt dat december beterschap brengt. “Het is zoals gewoonlijk druk, hopelijk met enkele goede resultaten.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Maïco Gerritsen scoort tegen Berlaar-Heikant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”
  voetbal derde nationale B

  Maïco Gerritsen scoort tegen Ber­laar-Hei­kant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”

  Lille United heeft zaterdagavond in derde nationale B de kans niet laten liggen om orde op zaken te zetten. Na één op zes, en de verloren topper op het veld van Racing Mechelen, haalde aanvoerder Stig Cools en zijn ploegmaats zwaar uit tegen Berlaar Heikant. Na de 5-0-zege omarmde de Kempische fusieclub de kaap van dertig doelpunten.