Pieter Tsjoen, Freddy Loix, Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx zijn klaar voor de wedstrijd in Monaco.
Volledig scherm
Pieter Tsjoen, Freddy Loix, Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx zijn klaar voor de wedstrijd in Monaco. © Lorenz Deschuyttere/RV

Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Monte-Carlo: “We zijn nog steeds ambitieus”

AUTOSPORTDe troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer Pieter Tsjoen, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio RS Line voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken dus met een zekere ambitie.

  1. Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88 nederlaag.