KV Oostende speelde 2-2 thuis tegen Anderlecht.
Volledig scherm
KV Oostende speelde 2-2 thuis tegen Anderlecht. © Belga

Freddie Jäkel (KV Oostende) na 2-2 tegen Anderlecht: “Teleurstellend”

Voetbal 1AKV Oostende gooide een 2-0-voorsprong te grabbel tegen Anderlecht, dat nochtans bijna de volledige tweede helft met tien man moest spelen. Net als vorig jaar eindigde het treffen op 2-2. “Vooraf zouden we tekenen voor zo’n resultaat, maar als je de match bekijkt, kunnen we niet tevreden zijn”, zegt verdediger Frederik Jäkel. 

 1. Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoenszege: “We kunnen nog heel wat vooruitgang boeken”
  voetbal derde provinciale A

  Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoensze­ge: “We kunnen nog heel wat vooruit­gang boeken”

  Het heeft even geduurd, maar na zeven speeldagen heeft SV Diksmuide B een eerste seizoenszege eindelijk te pakken in derde provinciale A. En wat voor een: het stuurde Adinkerke met het schaamrood op de wangen naar huis met een vooroorlogse 13-0-zege. Welgekomen ademruimte voor de ploeg van aanvoerder Len Dejaegher, die dit weekend naar de ongeslagen leider Lombardsijde trekt.
 2. Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaamse Politieschool”
  WIELRENNEN/BELOFTEN

  Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaam­se Politie­school”

  Derdejaarsbelofte Lars Collie uit Wervik stopt met koersen. Met het Indulek-Doltcini-Derito Cycling Team was hij voorzien op de voorlopige deelnemerslijst voor Tombroek Koerse, zaterdag met start en aankomst in Rollegem (Kortrijk). “De klimkoers in Hooglede was enkele weken geleden mijn laatste wedstrijd en had er geen goed gevoel”, zegt Lars Collie.