Franky Mestdagh en Club Roeselare doen het prima in tweede provinciale A: “Mijn persoonlijke ambitie? Maken dat alle spelers met veel goesting naar de trainingen en wedstrijden blijven komen.”
Volledig scherm
Franky Mestdagh en Club Roeselare doen het prima in tweede provinciale A: “Mijn persoonlijke ambitie? Maken dat alle spelers met veel goesting naar de trainingen en wedstrijden blijven komen.” © VDB

Franky Mestdagh (Club Roeselare) is op zijn hoede voor verplaatsing naar VV Tielt: “Onze plaats bovenin de stand vasthouden”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ATweedeprovincialer Club Roeselare nam een goede start in de competitie. De ploeg van trainer Mestdagh staat na 8 speeldagen op een gedeelde tweede plaats in de A-reeks met één puntje achterstand op leider SVD Kortemark. Zaterdagavond trekken de Rodenbachjongens naar VV Tielt. De Tieltenaars tellen slechts 6 punten, maar speelden wel al leider Kortemark in het verlies. 

  1. Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrijke driepunter”
    voetbal tweede nationale B

    Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrij­ke driepunter”

    Gezien Belisia en Hasselt op zondagmiddag hun derby afwerkten en alle andere wedstrijden reeds zaterdagavond gespeeld werden, was vooraf het belang van deze ontmoeting meteen in te schatten. “Niet onbelangrijk dus om toch een driepunter mee te pakken”, vertelt de maker van het enige doelpunt, Jeffe Landuyt. “Voetballend zit dit Hasselt goed in mekaar, had onze trainersstaf vooraf gemeld. Zaak was dan ook om een doelpuntje te scoren en het achterin goed gesloten te houden. Achteraf bekeken, hebben we onze opdracht dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.”