De spelers van Pelt hadden dit seizoen nog niet veel kansen om te juichen na een overwinning.
Volledig scherm
De spelers van Pelt hadden dit seizoen nog niet veel kansen om te juichen na een overwinning. © Dick Demey

Frank Goossens (Pelt) na de 5 op 21: “Nu eerst achterom kijken”

Voetbal Derde nationale BEsperanza Pelt heeft zijn competitiestart compleet gemist. De Noord-Limburgers prijken met 5 op 21 onderaan het klassement. De kloof met de verhoopte top bedraagt al meer dan tien punten. “Dit is inderdaad niet wat we ervan verwacht hadden”, reageert sportief manager Frank Goossens. “We kregen te vaak geen loon naar werken, maar we hebben ook te vaak onze kansen niet benut. Neen, de sportieve staf staat niet ter discussie.”

 1. Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginnersfoutjes gemaakt”
  Atletiek

  Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginners­fout­jes gemaakt”

  Helena Ponette (22) had het Kampioenschap van Vlaanderen uitgekozen om haar indoorseizoen op gang te schieten. De Oostendse, die afgelopen zomer doorbrak op het allerhoogste niveau, mocht het op haar geliefkoosde 400m opnemen tegen een aantal collega’s Cheetahs zoals Imke Vervaet en Margo Van Puyvelde. Na een wat onregelmatige wedstrijd finishte ze als tweede in een tijd van 53.53. “Er is nog werk aan de winkel”, klinkt het.
 2. KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschutter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”
  voetbal eerste nationale

  KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschut­ter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”

  KVK Ninove pakte zondagnamiddag zijn eerste punt in drie matchen. Op het veld van Visé vochten de jongens van coach Haydock als leeuwen en ze pakten zo een meer dan verdiend punt. Na de nederlagen tegen Dessel en OHL B van de voorbije weken schudde Haydock zijn ploeg door elkaar. Voormalig topschutter Oli Romero draafde zaterdag zelfs met de B-ploeg voor de volle 90 minuten op. Over de reden wordt op De Kloppers niet gecommuniceerd, maar de Ninovieters zouden op het punt staan deze wintermercato Ibrahima Mbaye weg te snoepen bij Aalst.