Menencoach Frank Depestele vindt dat zijn ploeg met de komst van onder meer Simon Plaskie (rechts) versterkt is.
Volledig scherm
Menencoach Frank Depestele vindt dat zijn ploeg met de komst van onder meer Simon Plaskie (rechts) versterkt is. © Maxime Petit

Frank Depestele en Decospan VT Menen beginnen aan seizoen met verplaatsing bij Gent: “Het is meteen van moeten”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEMenen mag de competitie op gang serveren met een vrijdagavondmatch in en tegen Gent. Geen sinecure voor de jongens van Frank Depestele, al zou de opdracht een stuk makkelijker moeten worden door de schorsing van ex-Menen-speler Martijn Colson. “Dat betekent niet dat we daardoor al gewonnen spel hebben”, is de coach van Menen voorzichtig.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrijke driepunter”
  voetbal tweede nationale B

  Jeffe Landuyt (SV Belisia): “Mijn doelpunt is goed voor een belangrij­ke driepunter”

  Gezien Belisia en Hasselt op zondagmiddag hun derby afwerkten en alle andere wedstrijden reeds zaterdagavond gespeeld werden, was vooraf het belang van deze ontmoeting meteen in te schatten. “Niet onbelangrijk dus om toch een driepunter mee te pakken”, vertelt de maker van het enige doelpunt, Jeffe Landuyt. “Voetballend zit dit Hasselt goed in mekaar, had onze trainersstaf vooraf gemeld. Zaak was dan ook om een doelpuntje te scoren en het achterin goed gesloten te houden. Achteraf bekeken, hebben we onze opdracht dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.”