Decospan Menen startte sterk tegen Las Palmas, maar viel op receptioneel vlak terug.
Volledig scherm
Decospan Menen startte sterk tegen Las Palmas, maar viel op receptioneel vlak terug. © CEV/RV

Frank Depestele blijft in de Europese kansen van Menen geloven: “We willen zo ver mogelijk geraken”

VOLLEYBAL CEV CUPDecospan Menen heeft de heenwedstrijd van de 1/16 finales in het kader van de CEV Cup tegen Guaguas Las Palmas verloren (3-1). Het team van trainer-coach Frank Depestele begon sterk aan het Europese duel, maar na winst in de eerste set ging het stroever en moeizamer. “We konden niet dezelfde receptiekwaliteit vasthouden”, verklaart de trainer-coach van Menen, toen hij in de luchthaven arriveerde. “Aanvallend maakten we ook te veel fouten.”

 1. Yoran Deschepper loopt 60m op het Vlaams kampioenschap indoor: “Vooral voorbereiding op de zomer”
  Atletiek

  Yoran Deschepper loopt 60m op het Vlaams kampioen­schap indoor: “Vooral voorberei­ding op de zomer”

  Zondag staat de eerste grote afspraak van het nationale indoorseizoen op het programma. In de Gentse Topsporthal wordt namelijk het Vlaams kampioenschap alle categorieën georganiseerd. Een aantal West-Vlaamse toppers laten dit kampioenschap aan zich voorbijgaan, maar toch hebben we een aantal serieuze medaillekandidaten. Sprinter Yoran Deschepper (21) wordt op de 60 meter sowieso een van de grote blikvangers. “Blij om weer eens indoor te mogen lopen, want het is toch lang geleden”.
 2. Dimitri De Keyser en Noordster Dudzele doen gouden zaak in strijd om het behoud: “Week na week moeten we ons heruitvinden”
  KRACHTBAL EERSTE NATIONALE VROUWEN

  Dimitri De Keyser en Noordster Dudzele doen gouden zaak in strijd om het behoud: “Week na week moeten we ons heruitvin­den”

  Noordster Dudzele heeft met een 16-20-zege op het veld van KBK Ichtegem een uitstekende zaak gedaan in de strijd om het behoud in eerste nationale. Met 26 punten na 11 wedstrijden telt Noordster nu vier eenheden meer dan hekkensluiter Ichtegem. Avanti Lissewege (24 punten) en KBC Heist (22 punten) hebben ook minder punten, maar hebben wel nog twee matchen tegoed.