Frank De Wispelaere vindt dat de bekerwedstrijd tegen Houthulst te vroeg komt.
Volledig scherm
Frank De Wispelaere vindt dat de bekerwedstrijd tegen Houthulst te vroeg komt. © Robby Verdickt

Frank De Wispelaere (VK Adegem): “Focus op 5 september”

Voetbal provinciaalZe houden wel van een grapje bij VK Adegem. Ondervoorzitter Filip Van Kerschaver postte onlangs op sociale media een foto met Kilian Overmeire en liet het uitschijnen dat Mister Lokeren zijn loopbaan in Adegem ging afsluiten. Een kwakkel natuurlijk, maar het bericht ging zijn eigen leven leiden. Ook in de aanloop naar de bekerwedstrijd van morgen zaterdag (18 uur) is de toon schalks op sociale media. Voor de tweedeprovincialer is de Croky Cup de kortste weg richting Europa. Adegem wil dus winnen tegen Woudsport Houthulst. Hallo, Frank De Wispelaere?

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”
  voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”

  Een zege voor Berchem Sport dateert alweer van de openingsspeeldag uit bij Lebbeke (0-1). Ook op het veld van KSV Bornem tegen de beloften van KV Mechelen lukte het de troepen van Geert Emmerechts niet om de volle buit te pakken. Maar hoewel de cijfers met vijf op vijftien niet bepaald positief zijn, zeggen ze ook niet alles. Berchem mocht de voorbije weken, mits iets meer efficiëntie voor doel, aanspraak maken op veel meer.