Frank Brands heeft er heel wat voor over om de beloften van Halle-Gooik te trainen.
Volledig scherm
Frank Brands heeft er heel wat voor over om de beloften van Halle-Gooik te trainen. © RV

Frank Brands met beloften van Halle-Gooik tegen Charleroi: “Opleiden blijft mijn eerste taak”

FutsalVrijdagavond neemt Halle-Gooik het op tegen Charleroi. Het is al de derde keer dat beide ploegen tegenover elkaar staan dit seizoen, vermits beide tenoren eerder al moesten uitmaken wie van de twee naar de Champions League mocht. Toen haalde Halle-Gooik het. Voorafgaand spelen de beloften hun wedstrijd. Ook dat is een topaffiche.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Gaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer dertien in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar verder aanwakkeren.