Kort voor de pauze trok ref Boucaut geel voor Frank Boya. De Kameroener liet het niet aan zijn hart komen. "Blij dat ik eindelijk nog eens negentig minuten speeltijd heb gekregen."
Volledig scherm
Kort voor de pauze trok ref Boucaut geel voor Frank Boya. De Kameroener liet het niet aan zijn hart komen. "Blij dat ik eindelijk nog eens negentig minuten speeltijd heb gekregen." © Belga

Frank Boya (Antwerp) bekroont eerste basisplaats met fraaie assist: “Een ingeving van het moment”

voetbal 1AFaris Haroun moest bij Antwerp woensdagavond verstek geven en daardoor liet Frank Vercauteren tegen Cercle Brugge op zijn middenveld Frank Boya starten. De 24-jarige Kameroener bedankte zijn coach niet met een onvergetelijke prestatie, maar tekende in de slotfase wel voor de assist bij het doelpunt van Didier Lamkel Zé. “Maar voor mij telde alleen de zege.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus