François Lecat aan het werk in de topper tegen Maaseik van afgelopen weekend: “We hebben de laatste weken progressie gemaakt.”
Volledig scherm
François Lecat aan het werk in de topper tegen Maaseik van afgelopen weekend: “We hebben de laatste weken progressie gemaakt.” © Geert De Rycke

François Lecat bekert met Lindemans Aalst in Menen: “We moeten ons verwachten aan stevige wedstrijd”

VOLLEYBALNa de 1-3-nederlaag tegen Maaseik werd de focus bij Lindemans Aalst al snel verlegd. Woensdag staat immers de kwartfinale van de Belgische beker op het programma. Tegenstander is het Menen van coach Frank Depestele. Na deze ene confrontatie weten we wie in de halve finale tegen de winnaar van het duel Borgworm-Maaseik mag uitkomen.

 1. Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzetting competitie in amateurvoetbal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzet­ting competitie in amateur­voet­bal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”

  De verwachting over een definitief stopzetten van het amateurvoetbal lag voor de hand. Voetbal Vlaanderen nam dan ook de juiste beslissing om er voor dit seizoen de stekker uit te trekken. En dit zonder stijgers of dalers. Vorig jaar, op 7 september, tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Overijse werd de nieuwe voorzitter van Hades voorgesteld, Michel Verhoeven (50). De voorbije maanden lag er veel werk op de plank voor de ex-volleybalspeler, die het eens is met de beslissing van Voetbal Vlaanderen.
 2. Claude Holvoet (Sint-Antonius Zoersel): “Ons economisch model is in elkaar gestuikt, maar we blijven ambitieus”
  volleybal nationale

  Claude Holvoet (Sint-Antonius Zoersel): “Ons economisch model is in elkaar gestuikt, maar we blijven ambitieus”

  Claude Holvoet toont zich zeer begripvol nadat Volley Vlaanderen besloten heeft om de huidige volleybalcompetitie - behalve voor de Ligaploegen - stop te zetten. “Er is nu duidelijkheid”, weet de voorzitter van Amigos-Van Pelt Zoersel. “Het is gelijkertijd jammer, want onze hoogstspelende ploegen volleyballen op een leuk niveau in eerste en tweede nationale. Die wilden graag voortspelen. Ook voor onze jeugd is het spijtig. Die heeft het op mentaal en emotioneel vlak echt moeilijk.”
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"