François Erdogan (in het midden met horloge): “Iedereen maakt aanspraak op een basisplaats. Het seizoen is lang en we gaan ook iedereen nodig hebben.”
Volledig scherm
François Erdogan (in het midden met horloge): “Iedereen maakt aanspraak op een basisplaats. Het seizoen is lang en we gaan ook iedereen nodig hebben.” © KMS

François Erdogan voelt zich zeer goed bij Eppegem: “Het is nu aan mij om iets terug te geven”

voetbal derde nationale ANa het punt op het veld van Sint-Niklaas (1-1) maakt derdenationaler Eppegem zich op voor haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Zondag krijgt het Jong Lede over de vloer. Aanvaller François Erdogan wil maar wat graag belangrijk zijn voor zijn nieuwe ploeg.

 1. Dubbelslag voor Dirk De Cock en Stabroek Chicaboo’s: “Onze ploegen piekten op het juiste moment”
  softball

  Dubbelslag voor Dirk De Cock en Stabroek Chicaboo’s: “Onze ploegen piekten op het juiste moment”

  Feest bij de Stabroek Chicaboo’s, waar dit weekend zowel de senioren mannen als vrouwen landskampioen softball werden. Zaterdag klopten de heren Chicaboo’s de Brasschaat Braves, terwijl de dames een dag later in eigen huis hun tweede zege boekten tegen de Hoboken Pioneers. Dat ook de reservenploeg van de Ladies eerder deze maand haar reeks won, onderstreept de dominantie van de Chicaboo’s in het softball dit seizoen.
 1. Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessureleed”
  VOETBAL

  Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessure­leed”

  Begin dit jaar lichtte Jasper Van Der Heyden, zoon van ex-Rode Duivel en Club Brugge-coryfee Stephan Van Der Heyden, zijn keuze voor de Faeröer Eilanden al toe in deze krant. En die keuze bleek nu ook de juiste, want afgelopen weekend kroonde de 26-jarige winger zich voor het eerst in zijn carrière tot kampioen met het plaatselijke Klaksvík. Omwille van blessureleed was het aandeel van Van Der Heyden kleiner dan hij zelf had gehoopt, maar de cijfers spreken voor zich. Met nog 3 wedstrijden op het programma is Klaksvík na 22 zeges en 2 gelijke spelen nog steeds ongeslagen.