"De volgelopen Grote Markt van Waregem op 19 mei 2013, nadat we in Anderlecht nipt naast de titel hadden gegrepen, blijft één van de mooiste momenten die ik samen met de supporters beleefde."
Volledig scherm
"De volgelopen Grote Markt van Waregem op 19 mei 2013, nadat we in Anderlecht nipt naast de titel hadden gegrepen, blijft één van de mooiste momenten die ik samen met de supporters beleefde." © Belga

FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 2): “Tikje geluk op cruciale momenten”

voetbal 1AFrancky Dury maakte, op anderhalf jaar na, de volledige geschiedenis van de fusieclub SV Zulte Waregem mee. In deel 2 van zijn terugblik heeft hij het over drie zeer speciale supportersmomenten en over een aantal spelers die hem onderweg zijn bijgebleven. En over Willy Naessens, de voorzitter van het eerste uur.

 1. Trent Sainsbury (KV Kortrijk) is de enige beschikbare centrale verdediger voor de derby: “Ik voel absoluut geen extra druk”
  Voetbal 1A

  Trent Sainsbury (KV Kortrijk) is de enige beschikba­re centrale verdediger voor de derby: “Ik voel absoluut geen extra druk”

  Kortrijk-trainer Luka Elsner zit met de handen in het haar. Zaterdag maakt de Veekaa de verplaatsing naar Waregem voor de derby, maar KVK kan geen beroep doen op centrale verdedigers Lucas Rougeaux en Aleksandar Radovanovic. Beiden zijn geschorst. Ook op Timothy Derijck kan Elsner niet rekenen, de Belgische centrale verdediger is nog out met een enkelblessure. Enkel de 29-jarige Australiër Trent Sainsbury, schiet nog over.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).