Francky Cieters zag te weinig geloof bij zijn team: "We toonden te veel respect voor de tegenstander"
Volledig scherm
Francky Cieters zag te weinig geloof bij zijn team: "We toonden te veel respect voor de tegenstander" © RV / Loetie Photography

Francky Cieters (Wetteren) over 1-2-nederlaag tegen Sparta Petegem: “We vergeten de kers op de taart te zetten”

Voetbal tweede nationale AFC Wetteren verloor zondag op Dasseveld met 1-2 van Sparta Petegem. Coach Francky Cieters vond dat zijn ploeg meer verdiende uit een sterke partij.

  1. Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikkeling van het team”

    Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikke­ling van het team”

    VDK Gent heeft haar ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.