Cieters Francky gelooft in zijn groep: "Ik hou een goed gevoel aan deze eerste week over."
Volledig scherm
Cieters Francky gelooft in zijn groep: "Ik hou een goed gevoel aan deze eerste week over." © Geert De Rycke

Francky Cieters verliest eerste match als Wetterencoach met 0-1 van Lokeren-Temse: “De balans is positief, op uitzondering van de uitslag”

voetbal tweede nationale AVoor zijn eerste opdracht bij FC Wetteren kreeg nieuwbakken coach Francky Cieters meteen titelfavoriet Lokeren-Temse voor de kiezen. Een afstandsschot van bezoeker Djadi liet de West-Vlaming met een 0-1-nederlaag achter.

 1. Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  De verplaatsing en de wedstrijd tegen Charleroi worden ieder jaar als een moeilijk te omzeilen klip beschouwd door zowat alle volleybalploegen uit de Liga. De aparte omgeving, de vurige supporters en de tegenstander, steeds met een nieuw samengesteld team, zorgen voor een speciale sfeer. Ook Asterix Avo gaat zaterdag met de nodige voorzichtigheid naar de Waalse industriestad.
 2. Astrid Dierckx naar WK padel in Qatar: “Ik begin altijd met enthousiasme aan een nieuwe sport”
  Padel

  Astrid Dierckx naar WK padel in Qatar: “Ik begin altijd met enthousias­me aan een nieuwe sport”

  Astrid Dierckx is één van de acht speelsters die ons land mag vertegenwoordigen op het WK padel van midden november in Qatar. Dierckx proefde van heel wat sporten: van onder meer tennis en korfbal, ging het naar beachtennis en nu dus padel. Sedert vorig jaar vormt ze met An-Sophie Mestach een vast duo. “Ik probeer zo goed mogelijk voor te bereiden, An-Sophie smasht af”, lacht Dierckx.