Francky Cieters tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Kleit (6-0) in de Croky Cup: “Achteraf zie je de cijfers en lijkt dat een gemakkelijke zege”
Volledig scherm
Francky Cieters tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Kleit (6-0) in de Croky Cup: “Achteraf zie je de cijfers en lijkt dat een gemakkelijke zege” © RV / Fluppe Laemont

Francky Cieters (FC Wetteren) blikt vooruit op bekerconfrontatie met 1B-club FCV Dender: “Mooie affiche, ongelukkige timing”

voetbalDinsdagavond om 20u staat voor een loodzware opdracht. Na vier zeges in de voorbereiding trekt het jonge team van Francky Cieters in de derde ronde van de Croky Cup naar FCV Dender, dat in de nieuwe 1B-competitie uitkomt.

 1. Reindert Berger (Schoonbeek-Beverst): “Dit 1-1-gelijkspel tegen Witgoor is een gemiste kans”
  voetbal derde nationale B

  Reindert Berger (Schoonbeek-Be­verst): “Dit 1-1-gelijkspel tegen Witgoor is een gemiste kans”

  Het besef dat Schoonbeek-Beverst tegen Witgoor Dessel een unieke kans op de leidersplaats liet liggen, was er ook bij Reindert Berger na het 1-1-gelijkspel. “We speelden hier als neofiet in de reeks zowaar om de leidersplaats. Toen Hulsmans bij Witgoor net voor de pauze een rode kaart slikte, steeg bij ons de overtuiging dat er mogelijk een zege inzat. Alleen bleken wij te onrustig in balbezit en vergaten we ons moment af te wachten.”
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
  Futsal eerste nationale

  Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

  Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.