Fran Meersman (r.) rekent in de uitwedstrijd bij Club YLA woensdagavond op een eerste basisplaats sinds eind februari.
Volledig scherm
Fran Meersman (r.) rekent in de uitwedstrijd bij Club YLA woensdagavond op een eerste basisplaats sinds eind februari. © Geert De Rycke

Fran Meersman met AA Gent Ladies naar Club YLA: “Zal nipt worden, maar we blijven hopen op plaats twee”

voetbal PO1 Super LeagueAA Gent Ladies start de eindsprint richting tweede plaats. In play-off 1 staan nog drie speeldagen op de kalender: woensdagavond een trip naar Club YLA, zondag naar OHL en zaterdag 29 mei in de Ghelamco Arena een galamatch tegen landskampioen Anderlecht.

 1. Fanno Nijst mag met Olsa Brakel competitie openen met vier derby’s in zes matchen: “Onze start is best pittig”
  voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst mag met Olsa Brakel competitie openen met vier derby’s in zes matchen: “Onze start is best pittig”

  Een kleine drie weken na de eerste collectieve training oefende Olse Brakel voor een eerste keer vriendschappelijk tegen eersteprovincialer Liedekerke. Coach Fanno Nijst hechtte totaal geen belang aan de winst met 3-2, maar verheugde zich wel over het feit dat de vier nieuwkomers bij geel-zwart voor een duidelijke kwaliteitsinjectie hebben gezorgd. Ondertussen is ook de kalender voor komend seizoen klaar. De zes eerste wedstrijden leveren meteen vier derby’s op met matchen tegen Oudenaarde, Ronse, Ninove en Dikkelvenne.
 2. Esteban Muth maakt veelbelovend debuut in DTM: “Ik kijk uit naar de volgende wedstrijden”
  autosport

  Esteban Muth maakt veelbelo­vend debuut in DTM: “Ik kijk uit naar de volgende wedstrij­den”

  Tweemaal een top vijf in de kwalificatie, gevolgd door een elfde en een negende plaats in de beide races en dat tegen een gereputeerde en internationale concurrentie: dit weekend heeft de jonge Esteban Muth zijn visitekaartje afgegeven tijdens de eerste manche van de DTM ‘new look’, met de GT3-wagens. Aan het stuur van zijn Lamborghini Huracan EVO T3 Motorsport #10, bewees de jonge Belg dat er met hem zal moeten rekening worden gehouden.