John Vanmullem is de T1 van de nieuwe fusieclub Beaufort Middelkerke. Hij neemt na een inactiviteit van anderhalf jaar opnieuw het trainerschap op.
Volledig scherm
John Vanmullem is de T1 van de nieuwe fusieclub Beaufort Middelkerke. Hij neemt na een inactiviteit van anderhalf jaar opnieuw het trainerschap op. © VDB

Focus op 4de provinciale A: uitkijken naar nieuwkomer Beaufort Middelkerke en wie houdt Koksijde-Oostduinkerke van de titel?

VOETBAL: VIERDE PROVINCIALE ADit weekend schiet het amateurvoetbal opnieuw uit de startblokken. Na twee onafgewerkte seizoenen op rij is de honger groot bij heel wat ploegen. John Vanmullem, T1 van de nieuwe fusieclub Beaufort Middelkerke, en Gunther Gesquière, T1 van VC Ichtegem, blikken vooruit op het nieuwe seizoen in vierde provinciale A.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.