Gunther De Smet trainde clubs als Eendracht Aalter, Sparta Ursel en VK Adegem en volgt het provinciaal voetbal op de voet. Hij vindt dat FC Destelbergen de te kloppen ploeg wordt.
Volledig scherm
Gunther De Smet trainde clubs als Eendracht Aalter, Sparta Ursel en VK Adegem en volgt het provinciaal voetbal op de voet. Hij vindt dat FC Destelbergen de te kloppen ploeg wordt. © Robby Verdickt

Focus op 2de provinciale A met Günther De Smet: “FC Destelbergen wordt dé te kloppen ploeg”

voetbal tweede provinciale AGunther De Smet volgt het provinciaal voetbal op de voet. De ex-trainer van Eendracht Aalter, Sparta Ursel en VK Adegem heeft zelfs een heel uitgebreide database van spelers uit het provinciaal voetbal. Hij was voor ons de geknipte man om vooruit te blikken op de competitie in tweede provinciale A.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.