Fleur Van Daele proeft af en toe van de Super League en speelt zaterdag met de beloften van de AA Gent Ladies de halve finale van de Beker van België.
Volledig scherm
Fleur Van Daele proeft af en toe van de Super League en speelt zaterdag met de beloften van de AA Gent Ladies de halve finale van de Beker van België. © Geert De Rycke

Fleur Van Daele staat met AA Gent Ladies B in halve finale beker tegenover Standard: “Als underdog er toch in geloven”

VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIËDe beloften van AA Gent Ladies beleven zaterdag een uniek moment. Op het kunstgrasveld in Wondelgem spelen ze tegen Standard de halve finale van de Beker van België. Midden haar examens kijkt Fleur Van Daele (18) naar dat duel uit.

 1. Louis Piret (Bertem-Leefdaal) keert terug naar oude liefde Stormvogels Haasrode: “Samen sjotten met mijn beste maten”
  Voetbal tweede provinciale A

  Louis Piret (Ber­tem-Leef­daal) keert terug naar oude liefde Stormvo­gels Haasrode: “Samen sjotten met mijn beste maten”

  Er was al de contractverlenging van hoofdcoach Kris Michiels en T2 Stef Feyaerts en de voorbije dagen maakte Stormvogels Haasrode ook de eerste versterkingen voor volgend seizoen bekend. Pieter-Jan Demarez komt over van Racing Butsel, terwijl het duo Dries Leirs en Louis Piret de overstap maakt van eersteprovincialer Bertem-Leefdaal.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.