De rolstoeltennissers hebben er duidelijk zin in en geven vier dagen lang het beste van zichzelf op Stade Leuven.
Volledig scherm
De rolstoeltennissers hebben er duidelijk zin in en geven vier dagen lang het beste van zichzelf op Stade Leuven. © Jorghé Van Hecke

Flanders 25-toernooi voor rolstoeltennissers uit de startblokken op TC Stade Leuven: “Trots dat dit opnieuw kan doorgaan”

TennisEr gaan terug heel wat internationale ITF-toernooien door en dat is ook goed nieuws voor de rolstoeltennissers. Want na een jaar afwezigheid vindt op de terreinen van TC Stade Leuven nog tot en met zondag het Flanders 25-toernooi plaats. Wie de komende dagen de (sub)top van het rolstoeltennis aan het werk wilt zien, weet dus wat gedaan.

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar versterking: “Nieuwkomers moeten in de groep passen”
  voetbal challenger pro league

  Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar verster­king: “Nieuwko­mers moeten in de groep passen”

  FCV Dender staat vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Lommel SK voor zijn vuurdoop in de Challenger Pro League of eerste klasse B. Of de blauwhemden klaar zijn voor de strijd is voorlopig koffiedik kijken. Coach Regi Van Acker hinkt op twee gedachten: “Er werden degelijke aanwinsten aangetrokken, maar om de strijd over het hele seizoen aan te gaan, moet er in alle linies nog versterking bijkomen.”