Fits had een belangrijk aandeel in de 2-5-winst van RSCA tegen Charleroi.
Volledig scherm
Fits had een belangrijk aandeel in de 2-5-winst van RSCA tegen Charleroi. © Geert Tresignie

Fits schiet RSCA Futsal naar gedeelde leidersplaats na winst in Charleroi: “We hebben orde op zaken gesteld”

Futsal eerste nationaleIn Antwerpen liet RSCA Futsal twee weken geleden een halve steek vallen. Die steek werd dit weekend opgeraakt in Charleroi. De landskampioen won na een sterke eerste helft met 2-5. Door het onverwachte puntenverlies van Herentals in Eisden, komen de Anderlechtenaren nu samen met Antwerpen aan de leiding in eerste nationale.

  1. Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymisser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en  België-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

    Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymis­ser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en Bel­gië-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

    Sabri Hmouda liet na om zichzelf tot matchwinnaar te kronen tegen Turnhout. In de toegevoegde tijd trapte hij zijn strafschop ongelukkig over en zo moest Racing Mechelen na een nochtans sterke prestatie genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De Mechelaars vergaten niet voor het eerst dit seizoen om zichzelf te belonen en dat willen ze maar al te graag goed maken in de laatste weken voor de winterstop, te beginnen op bezoek bij Lebbeke zaterdagavond.