Landskampioen Filou Oostende speelt op 7 november achter gesloten deuren tegen Charleroi.
Volledig scherm
Landskampioen Filou Oostende speelt op 7 november achter gesloten deuren tegen Charleroi. © BELGA

Filou Oostende opent competitie achter gesloten deuren: “Waren perfect voorbereid”

De regering kondigde vrijdagochtend nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De aanvangsdatum van de EuroMillions Basketball League blijft echter behouden op 6 november, ondanks het feit dat de wedstrijden tot en met 19 november zonder publiek moeten gespeeld worden.

 1. Kurt Van De Paar is bijna een maand trainer van KVK Beringen, maar hij kon nog geen training leiden: “Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer”

  Kurt Van De Paar is bijna een maand trainer van KVK Beringen, maar hij kon nog geen training leiden: “Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer”

  Kurt Van De Paar volgde begin november Nordine Barka op als trainer van KVK Beringen. De derdenationaler haalde met Van De Paar een ervaren coach en een geboren Beringenaar in huis. “Ik speelde nooit voor Beringen, wel voor Paal, maar ik ben inderdaad een jongen uit de buurt”, reageert hij. “Ik hoop dat we na Nieuwjaar snel weer aan de slag kunnen. Wanneer? Hopelijk januari, misschien februari of helemaal niet meer. Ja, die kans bestaat ook.”
 1. Kompany ontevreden met nieuwe draw: "Onderscheidend vermogen ontbreekt"
  Play

  Kompany ontevreden met nieuwe draw: "Onder­schei­dend vermogen ontbreekt"

 2. Mourinho kraakt Europa League: "Groepsduels niet motiverend voor mijn spelers"
  Play

  Mourinho kraakt Europa League: "Groepsdu­els niet motiverend voor mijn spelers"