Filip Vercruysse (archieffoto, links) duikt met 2u16.05 op de marathon de West-Vlaamse top tien aller tijden binnen.
Volledig scherm
Filip Vercruysse (archieffoto, links) duikt met 2u16.05 op de marathon de West-Vlaamse top tien aller tijden binnen. © Filip Vercruysse / RV

Filip Vercruysse loopt PR tijdens de marathon van Berlijn: “Wedstrijd verliep zo goed als perfect”

AtletiekTijdens de Marathon van Berlijn heeft Filip Vercruysse (39) zijn persoonlijk record aangescherpt tot 2u16.05 en daarmee duikt hij de top tien van de West-Vlaamse ranglijst aller tijden binnen. “Het was een magische herfstdag waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vielen”, zegt hij.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Jordy Croux maakt toptransfer in Japan en verhuist naar bekerfinalist Cerezo Osaka: "Een stap hogerop”
  voetbal belgen in buitenland

  Jordy Croux maakt toptrans­fer in Japan en verhuist naar bekerfina­list Cerezo Osaka: "Een stap hogerop”

  Eerder deze week gaf Jordy Croux in een interview in deze krant al aan snel duidelijkheid te brengen over zijn sportieve toekomst en dat nieuws raakte vandaag bekend. De 28-jarige flankaanvaller blijft aan de slag in de Japanse hoogste klasse, maar verlaat Avispa Fukuoka na twee seizoenen voor topclub Cerezo Osaka. Croux, in 2013 nog bekerwinnaar met Racing Genk, tekende een contract van drie jaar bij de bekerfinalist van afgelopen seizoen. Zijn verbintenis in Fukuoka zou zou eind januari aflopen.